Pannakooi kopen? Of opzoek naar een tailor-made sportarena?

Vraag een offerte aan.

FAQ veel gestelde vragen.

Veel vragen over onze pannakooien, sportvloeren en accessoires zijn ons al eens gesteld. Deze hebben we hieronder met de antwoorden op een rij gezet. Misschien staat jouw vraag er ook tussen. Bekijk hier onze FAQ’s.

WELK MODEL PANNAKOOI MOET IK KIEZEN?

Stuur ons een situatiefoto, info over je gewenste gebruik, leeftijd gebruikers , gemiddeld aantal spelers en jouw spel wensen. BelgiumPanna geeft altijd een optimaal en transparant advies.

WAAROM NOEMEN WE HET EEN PANNAKOOI?

Een compactere vorm kooi is ideaal om een potje panna voetbal te spelen, er worden steeds meer andere spelvarianten in onze kooien gespeeld zoals hockey, voetbal, basketbal, trefbal  etc… maar we noemen het al snel een pannakooi… wij zeggen graag multifunctionele sport arena.

WAT KUN JE NOG MEER DOEN MET EEN PANNAKOOI?

Hockey, voetbal, trefbal, basketbal, yoga, tikkertje, volleybal, mini padel en tennis. Daarom noemen wij onze kooien ook vaak multifunctioneel.

WAT IS PANNA?

Een panna is als je de bal tussen de benen van je tegenstander doorspeelt.

WAT IS EEN PANNAKOOI?

Een veilige sportfaciliteit om in te kunnen sporten zonder dat de bal over het hele plein vliegt of over de weg schiet.

WAT DOE JE IN EEN PANNAKOOI?

Panna, voetbal, hockey , basketbal, trefbal, volleybal, mini padel, mini tennis.

ZIJN ER SUBSIDIEMOGELIJKHEDEN VOOR DE AANSCHAF VAN EEN PANNAKOOI?

Ja; het NPO geld welke het ministerie van onderwijs beschikbaar maakt mag voor een deel in een multifunctionele sport arena of pannakooi geïnvesteerd worden. Op deze wijze strijden we tegen de beweegarmoede onder de jeugd en bieden we een werkdruk verlagende faciliteit.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN TRADITIONELE EN OVALE PANNAKOOIEN?

Een traditionele kooi is rechthoekig. Het nadeel van een rechthoekige vorm is dat je elkaar in de hoek klem kunt zetten. Ook vuil en blad hoopt altijd op in hoeken. Ovale en ronde kooien hebben geen hoeken en geven een veiliger spel omdat je elkaar niet in de hoek kunt drijven en geven een veel sneller en dynamischer spel.

KUN JE OOK HOCKEY SPELEN IN EEN PANNAKOOI?

Ja, BelgiumPanna heeft daarvoor een aangepast doeltje ontwikkeld. Vraag gerust om meer informatie.

WELKE KWALITEIT LEVERT BELGIUMPANNA?

De basis kwaliteit gegalvaniseerd, eventueel afgewerkt in een RAL kleur naar keuze of de speciale PRO line met extra geluiddempend dubbel gaasmat.

GAAN DE BELGIUMPANNA KOOIEN LANG MEE?

Onze BelgiumPanna kwaliteit gaat een leven lang mee. Deze garantie geeft BelgiumPanna en hiermee is de kwaliteit verzekerd.

HOE WERKT HET MET DE INSTALLATIE VAN EEN PANNAKOOI?

Sommige pannakooien zijn zelf te installeren, kan los geplaatst worden of aan de ondergrond worden bevestigd zonder graafwerk. Uiteraard installeert ons vakkundig montage team uw kooi ook graag op locatie inclusief het vastzetten en de installatie van een sportvloer.

IS DE ONDERGROND BELANGRIJK?

Ja! Deze moet glad zijn om enkel verzwikkingen te voorkomen. Steen, asfalt of beton zijn het beste.. afgewerkt met onze FastFeetGrinded G3 sportvloer nog beter. Zo kunnen wij een veilig spel garanderen.

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN EEN PANNAKOOI?

Afhankelijk van de maat en hekboogte en bijkomende extra’s zoals onze speciale circulaire allweather sportvloer en basketbalpalen.

HOEVEEL GARANTIE GEEFT BELGIUMPANNA?

BelgiumPanna geeft 5 en 10 jaar op de kooien en 2 jaar garantie op alle vloeren. Kijk voor meer informatie bij het specifieke model.

WAT IS BEWEEGARMOEDE ONDER DE JEUGD?

Uit onderzoek is gebleken dat de jeugd te veel zit, beweegt en sport minder als 20 jaar geleden. Het is nu de tijd om beweegarmoede tegen te gaan.

BELGIUMPANNA STAAT VOOR HOGE KWALITEIT PRODUCTEN, WAAR UIT DIT ZICH IN?

Nederlandse productie, hoogwaardig staal en ingelast gaasmat in de frames ivm gemuiddemping en minimaliseren van verbindingsonderdelen

WIE ZIJN DE AFNEMERS VAN BELGIUMPANNA?

Veelal de eindgebruiker, architecten, wederverkopers zoals hoveniers stratenmakers en aannemers.

AAN WIE LEVERD BELGIUMPANNA O.A. ZIJN PRODUCTEN?

Aan onderwijsinstellingen, universiteiten, sportclubs, recreatieparken, gevangenissen, bedrijven en gemeentes.

BELGIUMPANNA WERKT MET DIVERSE PARTNERS, MAAR WAT DOEN DEZE PARTNERS VOORNAMELIJK?

Productie, marketing,ambassadeurs, logistiek, productontwikkeling, sales en goede doelen stichtingen.

WIL JE WETEN WELKE PANNAKOOI VOOR JOU HET MEEST GESCHIKT IS?

Mail voor vrijblijvend advies naar info@Belgiumpanna.be.

KUNNEN DE SPORTVLOEREN OOK NAAR WENS GELEVERD WORDEN?

Ja, BelgiumPanna levert en plaatst diverse soorten sportvloeren speciaal voor de sport kooien en sportarena’s. Van oude gymschoenzolen gerecyclede water doorlatende, geluid en valdempende vloeren tot kunstgras, met of zonder belijning en logo’s. Wij maken het volledig naar wens.

  • Gerecyclede sportvloeren
  • Waterproof met de juiste val- en geluidsdemping
  • Op maat gemaakt en in diverse kleuren
  • Voorzien van uw eigen logo
  • Voor scholen, gemeenten, sportverenigingen en openbare ruimtes

WAT IS CALISTHENICS?

Calisthenics is een vorm van krachttraining waarbij verschillende oefeningen worden uitgevoerd die de grote spiergroepen aanspreken zoals rennen, staan, grijpen en duwen. Er wordt met name gebruik gemaakt van het eigen lichaamsgewicht.

U vindt bij BelgiumPanna® een groot assortiment aan Calisthenics toestellen compleet naar wens samengesteld. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij uw openbare ruimte voorzien van de juiste toestellen inclusief ondergronden.

WAT IS DE LEVERTIJD VAN EEN CUSTOMIZED PANNAKOOI?

De pannakooi is standaard verzinkt ( gegalvaniseerd). Belgiumpanna® produceert optioneel over de verzinking heen een coating kleur naar wens. Dit garandeert een super hoogwaardige kwaliteit. Alle RAL Kleuren zijn mogelijk. De extra levertijd bedraagt meestal zo een 20 werkdagen extra.

Bekijk ook onze video’s.

STAAT JE VRAAG ER NIET TUSSEN?

Heeft u een vraag en staat deze er niet tussen? Onze medewerkers van BelgiumPanna helpen u graag verder en denken graag in oplossingen voor uw openbare ruimte. Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Eigenaar:
John Driessen | +31 6 34 81 89 01
International Sales Director:
Ron Michel | +31 6 38 12 40 00

Comments are closed.

Stel je vraag
Kan ik u helpen?
BelgiumPanna
Hallo waarmee kan ik u helpen?